Tæpperens
Horsens

Brinks Chem-Dry tilbyder professionel tæpperens

Professionel Tæpperens i Horsens med Brinks Chem-Dry: Effektiv, Hurtig og Miljøvenlig

Brinks Brinks Chem-Dry er din lokale ekspert inden for professionel tæpperensning i Horsens. Vi skiller os ud med vores effektive rens, miljøvenlige produkter og vores lokale ekspertise. Vælg os for en enestående rens af jeres tæpper.

Effektiv Tæpperens

Hos Brinks Chem-Dry benytter vi os af en simpel men særdeles effektiv renseproces. Samtidig sikrer Chem-Dry´s renseprodukter en dybdegående rens, hvor snavs og pletter fjernes effektivt. Vi skåner samtidig dine tæpper, så de forbliver i optimal stand.

Hurtige Tørretider

Ved renseprocessen forbruges der meget lidt vand, hvilket betyder hurtigere tørretider. Du kan derfor nyde rene og tørre tæpper på ingen tid efter vores besøg.

Miljøvenlige Rengøringsmidler

Vi er engagerede i bæredygtighed og bruger miljøvenlige rengøringsmidler. Dette skaber ikke kun et sundere hjemmemiljø, men viser også vores ansvar for planeten.

Lokal Tilstedeværelse i Horsens

Brinks Chem-Dry kører også i din by. Vi bestræber os på at give dig den bedste rådgivning på området for at imødekomme præcis det, din bolig eller virksomhed kræver. Vi har mange års erfaring inden for vores fag, så derfor får du også professionelle folk på opgaven.

Omdømme og Kundefokus

Brinks Chem-Dry har et stærkt omdømme bygget på kundetilfredshed. Vi prioriterer din oplevelse og stræber efter at levere en tæpperensningsservice, der opfylder og overstiger dine forventninger.

Vælg Brinks Chem-Dry for din tæpperensning i Horsens og oplev en professionel, pålidelig og skræddersyet service. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud og bring dine tæpper tilbage til deres bedste form.

Book et uforpligtende besøg hvor vi kigger på opgaven og jeres behov.

Vi Servicerer hele Fyn og Syddanmark

Værd at vide

Patenterede rensemetoder

Patenterede rensemetoder betyder skånsom behandling og renere tæpper og møbler – helt i dybden.

Kort tørretid

Med en meget kort tørretid på kun 2-3 timer, er I hurtigt i gang på kontoret igen. 

Ingen sæbe

Ingen brug af sæbe – tæpper og møbler holder sig pæne i længere tid.

Patenterede rensemetoder

Tæppe producenterne anbefaler Chem-Dry som den foretrukne servicepartner.