Om Brinks Chem-Dry

Her kan du læse mere om Brinks Chem-Dry.

Hvem er Brinks Chem-Dry?

Brinks Chem-Dry er en professionel tæppe og møbel rense virksomhed der servicerer private og virksomheder i Syddanmark, Middelfart og på Fyn. Vores services tilpasses den enkeltes behov og med mere end 20 års erfaring inden for området er vi derfor et godt valg for den miljøbevidste kunde.

Per Brink

Per Brink

Indehaver af Brinks Chem-Dry

Per har drevet Brinks Chem-Dry igennem mere end 20 år og har derfor god erfaring og ekspertise inden for rens og behandling af tæpper og møbler.

Certificeret og Uddannet

Certificeret

På grund af Chem-Dry’s miljøvenlige og sikre rengøringsmidler for hjemmet og virksomheden har vi opnået certificeringer fra større organisationer og tæppe producenter når det kommer til behandling af deres tæpper. I kan derfor altid være sikre på at jeres tæpper eller møbler renses rigtigt efter producenternes anbefaling.

Uddannet

Hvert år gennemgår vores Chem-Dry afdelinger kurser hvor de undervises i de sidste nye teknikker og tendenser inden for tæppe- og møbelrens. På denne måde kan vi sikre jer, at der altid er professionelle folk på opgaven med mange års erfaring.

Certificeret Ege Service Partner

I januar 2007 indgik egetæpper og Chem-Dry® et nært partnerskab med den fælles målsætning at opnå bedre kundetilfredshed hele tæppets levetid. egetæpper havde på daværende tidspunkt allerede testet flere af Chem-Dry’s produkter og fik yderst tilfredsstillende resultater.
Som certificeret Ege Service Partner garanterer vi en professionel rens og vedligeholdelse af jeres tæpper.

Green Certified

Miljøet er vores vigtigste aktiv. Chem-Dry® har en strategi om altid at anvende det mindst miljøskadelige middel i vores rensningsprocesser. Derfor bliver alle vores produkter løbende testet og certificeret af den uvildige organisation Green Certified® i USA.
Renseprodukter har stor påvirkning på vores omgivelserne og miljøet derfor er vores produkter testet og undersøgt grundigt.

Woolsafe Approved

WoolSafe® er en organisation der tester, certificerer og anbefaler de bedste metoder til behandling af uldprodukter. Chem-Dry® har udviklet en særlig version af The Natural® der hedder The Natural for Wool® som sikre at ulden får den mest mulige skånsomme behandling under rens.
Vi er uddannet til at benytte de sidste nye teknikker så der kan tages god hånd om dine værdifulde møbler.

Carpet and Rug Institute

The Carpet & Rug Institute (CRI) i USA tester effektiviteten af renseudstyr og certificerer dybderensende ekstraktionsmetoder som effektivt fjerner snavs uden at skade gulvtæppet. Det er ikke alle ekstraktionsmaskiner som opnår denne hæder.
Som certificeret Ege Service Partner garanterer vi en professionel rens og vedligeholdelse af jeres tæpper.

Chem-Dry´s Historie

Chem-Dry er verdensførende inden for tæppe- og møbelrens. Chem-Dry opererer med over 3800 afdelinger verden over. Ved at udvikle og anvende branchens mest effektive midler og maskiner, sikrer Chem-Dry en uovertruffen kvalitet til gavn for både virksomheder og familier. Du kan trygt stole på, at Chem-Dry altid leverer kvalitet og værdi for pengene.

Historien om Chem-Dry begyndte i USA med Robert Harris, en amerikansk jurastuderende, der udviklede og patenterede en række unikke og banebrydende midler til rensning og behandling af tæpper og møbler. Virksomheden voksede over det næste årti til et franchise-system, først blandt venner og familie og senere kommercielt. I 1990 etablerede Chem-Dry sig i Danmark og er siden vokset til et franchisenetværk med ni selvstændigt ejede og drevne enheder under samme brand og filosofi. Dette franchisenetværk gør os til en landsdækkende virksomhed med stærk lokal tilstedeværelse.

Vi stræber konstant efter at være de bedste på markedet med hensyn til kvalitet og uddannelse af vores personale. Gennem flere årlige seminarer og kurser sikrer vi, at vores medarbejdere er opdaterede med de nyeste teknikker inden for deres område. Dette samarbejde og anbefaling fra de største tæppeproducenter underbygger vores position som eksperter inden for rensning og vedligeholdelse af deres produkter.

Vi Servicerer Fyn, Middelfart og Syddanmark

Erhverv

Virksomheder på tværs af landet og rundt om i verden vælger Chem-Dry til at holde deres kontorer, detail- og kommercielle rum rene og sunde. Chem-Dry er det ideelle valg til kommerciel tæpperensning for virksomheder i alle størrelser – fra små lokale virksomheder til multi-lokale operationer og kyst-til-kyst nationale organisationer.

Vi leverer en dybere rengøring, der er sundere for dine medarbejdere og kunder uden at forstyrre dine forretningsaktiviteter. Med vores kontinuerlige innovation har vi udviklet topmoderne udstyr og rengøringsløsninger. Som et resultat kan vi levere en professionel rengøringsservice, der giver en dybere rengøring, tillader tæpper og polstring at tørre hurtigere, og skaber et sundere arbejdsmiljø.