Chem-Dry

Specialister i rens af

tæpper og møbler

Professionel

Ekspertise

Services

Certificeret

Rense Metoden

Dybdegående rensning for et sundere hjem

Chem-Dry er dedikeret til at give dig overlegne løsninger og tjenester, som du kan stole på for at holde dit hjem rent, sikkert og sundt. Med vores Chem-Dry Green Certified rengøringsmiddel og vores patenterede Hot Carbonating Extraction rengøringsmetode leverer vi en dybere, længerevarende rensning og et sundere indemiljø for din familie.

Vores mission er at hjælpe mennesker med at opretholde et sundere hjem. Vi er glade for at dele information med dig, for at hjælpe dig med at forstå fordelene ved at vælge Chem-Dry’s Hot Carbonating Extraction rengøringsproces til dine tæpper.

Vælg Chem-Dry

Chem-Drys landsdækkende netværk leverer førsteklasses service med mere end 35 års erfaring til vores kunder.

Vi servicerer vores kunder på Fyn, Middelfart og Syddanmark.

Rensemetoden

Hvad gør Hot Carbonating Extraction anderledes end andre metoder, som f.eks. damprensning? I stedet for at gennemvæde dine tæpper med litervis af vand som en damprenser gør, anvender vores HCE-proces millioner af mikroskopiske bobler, der trænger dybt ind i tæppefibrene og eksploderer snavset.

Smuds- og snavspartikler bliver derefter fjernet med vores kraftfulde ekstraktionsudstyr. I gennemsnit bruger vi omkring 80% mindre vand end traditionel damprensning. Dette betyder også, at dine tæpper vil tørre på få timer, ikke dage, hvilket mindsker risikoen for skimmel- og meldugsvækst på grund af langvarig fugtighed.

Den bedste måde at beslutte, hvilken tæpperensningsmetode du ønsker at bruge i dit hjem, er at se på de to metoder side om side.

Chem-Dry vs. Damp Rens

Aktivt Rengøringsmiddel

Ingen Sæber

Ingen OPLØSNINGSMIDLER

SMUDSAFVISENDE

LAVT VANDFORBRUG

LAVT RENSETRYK

KORT TØRRETID 1-2 TIMER

SUNDERE INDEKLIMA

Chem-Dry

N
N
N
N
N
N
N
N

Damp Rens

Aktivt Rengøringsmiddel

Ingen Sæber

Ingen OPLØSNINGSMIDLER

SMUDSAFVISENDE

LAVT VANDFORBRUG

LAVT RENSETRYK

KORT TØRRETID 1-2 TIMER

SUNDERE INDEKLIMA

Chem-Dry

N
N
N
N
N
N
N
N

Damp Rens

Certificeret Ege Service Partner

I januar 2007 indgik egetæpper og Chem-Dry® et nært partnerskab med den fælles målsætning at opnå bedre kundetilfredshed hele tæppets levetid. egetæpper havde på daværende tidspunkt allerede testet flere af Chem-Dry’s produkter og fik yderst tilfredsstillende resultater.
Som certificeret Ege Service Partner garanterer vi en professionel rens og vedligeholdelse af jeres tæpper.

Tæpperens

Møbelrens

Fliser & Klinker

Linoleum & Vinyl